Seikkailupäivä Jämsän Särkisaaressa

Luonnonkaunis, Päijänteellä sijaitseva, leiri- ja kurssikeskus Särkisaari tarjoaa monipuoliset puitteet kokeilla liikunnallista seikkailupäivää. Teemoina ovat kymmenen metriä korkea Keski-Euroopassa suosittu puukiipeily ja keskittymistä vaativa jousiammunta.

Jännittävä, mutta turvallinen seikkailupäivä sopii vaikkapa yrityksille tyky-päivän ratoksi, koululaisryhmile, polttarporukoille ja leirikoululaisille sekä muille luonnon parissa liikkuville.

Päivä voidaan toteuttaa esimerkiksi niin, että aamupäivällä kokeillaan metsässä kiipeilyä ja leirikeskuksen tarjoaman maittavan lounaan jälkeen iltapäivällä jatketaan jousiammunnan merkeissä tai sopimuksen mukaan. Yhteisestä kokemuksesta on mukava rupatella nuotiokahvin parissa päivän päätteeksi.

Päivää voidaan jatkaa vielä kohti iltaa päivällisellä ja saunomisella sekä pulahtamalla Päijänteen aaltoihin.

Seikkailupäivä sisältää puukiipeilyn ja jousiammunnan erilaisilla jousilla opastuksineen, lohesta tai possun fileestä valmistetun lounaan sekä nuotiokahvin.

Kiipeilyn ja jousiammunnan hinta on 50 €/hlö (sis.alv.10%) ja sen toteuttavat ammattitaitoiset eräoppaat. Leirikeskuksen emännän valmistama lounas ja nuotiokahvi maksaa 25 €/hlö (sis.alv.14%).

Ryhmän minimikoko on 8 ja maksimikoko 50 henkilöä.

Asiakkaan tulee pukeutua sään mukaisesti.

Päivällisen ja saunan voi tilata erikseen lisäpalveluina.
                  

© 2024 Eräopaspalvelu Talvi | 42100 Jämsä | 045-1100 145 | www.eraopaspalvelutalvi.fi | Sähköposti