Lumikenkäily

Lumikenkäily käy lapsesta vaariin, polttari- ja ystäväporukoille, kokouksen oheispalvelukseksi yrityksille sekä kaikille luonnon hiljaisuudesta ja sen monimuotoisuudesta nauttiville. Näet myös lumisen luonnon aivan erilaisesta näkövinkkelistä verrattuna muihin talvisiin liikuntamuotoihin. On aikaa, on rauhaa.

Lumikengät


Pääset siis tutustumaan sellaisiinkin maaston kohtiin, joissa muilla liikuntavälineillä on liki mahdotonta kulkea. Lumikenkien pohjissa olevat piikit purevat pitävästi jäätyneeseenkin lumeen ja kenkien kantavuus hangen pinnalla helpottaa ja keventää kulkua. Tasapainoa parannetaan sauvojen avulla. Lumikengät jalassa on maastossa mahdollista kokeilla myös rajoja mm. mäkihypyillä, liukumalla telemarkilla alas tai nousemalla rankkoja mäkiä ylös kenkien nousurautoja hyväksi käyttäen.

Jaana


Lumikenkäilyyn voidaan lisäksi liittää erilaiset kilpailut ja leikit vaikkapa jäällä.

Ryhmän minimikoko on 4 henkeä ja minimihinta 180 €. Hinta seuraavilta osallistujilta on 35 €/hlö.
Ohjelman kesto on 1-2 tuntia (tai sop. muk.) ja sis. lumikengät, sauvat ja oppaan palvelut.Asiakkailla tulee olla sään mukainen vaatetus ja mieluimmin pitkävartiset kengät, ei esim. huopakengät.
Erillisenä palveluna tuotteeseen voidaan lisätä evästyksenä nuotiokahvit, makkaran paistoa tulilla sekä kotipulla hintaan 12 €/hlö. Jos asiakas tilaa pelkän evästyksen ilman päätuotetta, on sen hinta 14 €/hlö.

© 2024 Eräopaspalvelu Talvi | 42100 Jämsä | 045-1100 145 | www.eraopaspalvelutalvi.fi | Sähköposti