Lohen pilkkikalastus- tai onkiretki Jämsän Morvaan

PilkkijätKalastusretki sopii kaikille pilkkikalastuksesta ja onginnasta pitäville henkilöille, myös ulkomaalaisille matkailijoille. Morva sijaitsee Jämsän Juokslahdella, ja kalastuspaikalle Myllyjärven sekä Myllylammen viereen pääsee omalla autolla.

Myllyjärven ja Myllylammen kalasto muodostuu luontaisesta hauesta ja ahvenesta sekä istutetusta kirjolohesta. Tarvittaessa opas neuvoo ja auttaa kalan käsittelyssä. Lohikalasaalis voidaan myös loimuttaa paikan päällä vaikkapa huikopalaksi mukaan.

Opastetun kalastuksen lisäksi retkellä nautitaan nokipannukahvit ja tuore talonpulla tai leipä nuotion äärellä. Eri tilauksesta on mahdollisuus saada herkullinen lohi- tai hirvikeitto hintaan 15 €/hlö.
 

Pilkkijä

Retken hinta on 70 €/hlö ja kesto n.neljä tuntia. Osallistujia tulee olla vähintään kuusi ja enintään kymmenen. Hintaan sisältyy pilkki, sohjokauha, istuin, kaira, syötit, luvat, nokipannukahvi ja pulla tai leipä, tulistelut sekä opastus. Kalastaja voi pyytää enintään kolme lohta/lupa ja pyydetyn lohen kilohinta on 10 €.

Matkustus tapahtuu omilla autoilla tai tarpeen mukaan asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. 
Asiakkailla tulee olla oma sään mukainen vaatetus.
 

© 2024 Eräopaspalvelu Talvi | 42100 Jämsä | 045-1100 145 | www.eraopaspalvelutalvi.fi | Sähköposti