Seikkailupäivä Jämsän Särkisaaressa

Luonnonkaunis, Päijänteellä sijaitseva, leiri- ja kurssikeskus Särkisaari tarjoaa monipuoliset puitteet kokeilla liikunnallista seikkailupäivää. Teemoina ovat kymmenmetrinen uusi kiipeilyseinä, Keski-Euroopassa suosittu puukiipeily ja melonta kajakilla tai inkkarilla saaaren ja Juokslahden maisemissa.

Jännittävä, mutta turvallinen seikkailupäivä sopii vaikkapa yrityksille tyky-päivän ratoksi, koululaisryhmile, polttarporukoille ja leirikoululaisille sekä muille luonnon parissa liikkuville.

Päivä voidaan toteuttaa esimerkiksi niin, että aamupäivällä kokeillaan metsässä kiipeilyä ja leirikeskuksen tarjoaman maittavan lounaan jälkeen iltapäivällä jatketaan veden äärelle melomaan. Yhteisestä kokemuksesta on mukava rupatella nuotiokahvin parissa päivän päätteeksi.

Päivää voidaan jatkaa vielä kohti iltaa päivällisellä ja saunomisella sekä pulahtamalla Päijänteen aaltoihin.

Seikkailupäivä sisältää nousun kiipilyseinälle ja puukiipeilyn, lohesta tai possun fileestä valmistetun lounaan, melonnan välineineen ja opastuksineen sekä nuotiokahvin.

Kiipeilyn ja melonnan hinta on 50 €/hlö (sis.alv.10%) ja sen toteuttavat ammattitaitoiset eräoppaat. Leirikeskuksen emännän valmistama lounas ja nuotiokahvi maksaa 23 €/hlö (sis.alv.14%).

Ryhmän minimikoko on 8 ja maksimikoko 60 henkilöä.

Asiakkaan tulee pukeutua sään mukaisesti.

Päivällisen ja saunan voi tilata erikseen lisäpalveluna.

 

© 2017 Eräopaspalvelu Talvi | 42100 Jämsä | 045-1100 145 | www.eraopaspalvelutalvi.fi | Sähköposti