Vaellukset

NokipannuSuomalaisessa luonnossa voit unohtaa arjen kiireet ja haasteet, oletpa minkä ikäinen tahansa. Se on myös suuri opettaja ja monimuotoinen maailma. Kuitenkin kaunis luonto on sinua lähempänä kuin uskotkaan ja kertomuksia täynnä. Tule kokemaan!

Teen sinulle ja ryhmällesi räätälöidyn vaelluksen vaikkapa Himoksen vaihteleviin maisemiin tai Isojärven kansallispuiston hoiloihin ja vuorille.

Lammella

Tuotteeseen voidaan yhdistää erilaisista vaihtoehdoista valmistettu nuotioruokailu tai kevyempi kahvittelutuokio eri hintaan, samoin kuin marjastus- ja/tai sienestysretki.

Vaellus voidaan laatia joko parin tunnin mittaiseksi tai useamman vuorokauden pituiseksi. Kysy rohkeasti eri vaihtoehtoja.

Hinnat alkaen 30 €/hlö ja ryhmän niminikoko 8 henkilöä tai sopimuksen mukaan.

Asiakkaalla tulee olla retkeen sopiva vaatetus ja pidemällä vaelluksella ainakin makuupussi ja –alusta.

Rotkovuoren vaellus

Sinulle kepeäjalkainen retkeilijä ikään katsomatta, on suunniteltu Jämsän Rotkovuoren 220 miljoonaa vuotta vanhaan rotko vajoamaan niin mieltä kuin ruumistakin virkistävä vaellus. Reitti kulkee laskuna rotkoon, jatkuen metsäautotietä pitkin vajoaman alareunaa ja syvän Rotkojärven rantaa hipoen takaisin ylös jyrkänteelle. Ehkäpä löydät vanhan kiven, johon on hakattu 1400-luvulla satakuntalaisten ja jämsäläisten rajapyykki, ja joka toimii nykyisellään maakuntarajana. Vaelluksen lopuksi keitetään vielä kunnon nokipannukahvit metsässä männyn rungolla istuen, ja samalla nautit muuta särvintä nuotion äärellä.

Vaelluksen kesto on 3-4 tuntia ja lähtöhinta 400 euroa 8 hengen minimiryhmälle. Seuraaville hinta on 45 euroa/hlö.

Tuote sisältää eräoppaan palvelut, kahvit, voileivän ja makkaran sekä kevyen energiapakkauksen vaellukselle.

Aleksi

Asiakkaalla tulee olla oma vaellukseen soveltuva vaatetus ja jalkineet. Saapuminen tapahtuu omalla autolla Jämsään. Eri tilauksesta on mahdollisuus järjestää kulku esim. Jämsästä tai Himokselta tilataksilla tai linja-autolla vaelluksen lähtöpaikalle.

Tuotteeseen voidaan yhdistää tilauksesta muitakin Eräopaspalvelu Talven tuotteita, kuten herkulliset nuotioruokailut ja kävelysauvat.
 

© 2011 Eräopaspalvelu Talvi | 42100 Jämsä | 045-1100 145 | www.eraopaspalvelutalvi.fi | Sähköposti