Tuote on tarkoitettu kaikille herkuttelijoille, jotka arvostavat nuotiolla valmistetun ruoan eri elementtejä; puhtaita, osin lähimetsästä haettuja kotimaisia monipuolisia raaka-aineita, osallistumista aterian valmistukseen, ulkonäköä, tuoksuja, aromia, tulen tenhoa ja savua sekä ruoan kypsymistä hyvässä seurassa.
Seuraavassa muutama esimerkki erilaisista menuista:
1) Savustuspussissa kypsytettyä possun fileetä perunoiden ja juuresten kera, kevyt vihersalaatti sekä ruokajuomana kotimehu ja oma lähdevesi. Nokipannukahvit ja kotona leivottu kanelipulla jälkiruokana.
Hinta 45 €/ruokailija ja ryhmän minimikoko 8 henkeä.
2) Loimulohta, nuotioperunaa ja –sipulia sekä runsas salaatti. Ruokajuomana on kotimehu ja oma lähdevesi. Jälkiruokana nokipannukahvit ja lakkapiirakkaa.
Hinta 55 €/ruokailija ja ryhmän minimikoko 8 henkeä.
3) Hirvenkäristys ja perunat, puolukkahilloa ja ruisleipää sekä juomana kotimehu ja oma lähdevesi. Jälkiruokana on nokipannukahvit ja puolukka-omenapiirakka.
Hinta 55 €/ruokailija ja ryhmän minimikoko 8 henkeä.
Myös keittoruokia tarjolla. Kysy tarjous!
Maistuisi varmaan sinullekin!
Tuotteeseen voidaan yhdistää muitakin Eräopaspalvelu Talven tuotteita; vaikkapa illanviettoa nuotion ääressä.